Stichting Haarwensen

HAIRia steunt de Stichting Haarwensen. Veel kinderen die door een medische behandeling of andere oorzaak kaal zijn of worden, hebben er vaak alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te gaan.

Saartje

Bij HAIRia is de pop Saartje te koop. Saartje is de mascotte van de Stichting Haarwensen. Voor veel kinderen en hun ouders is deze vrolijke zachte pop al lange tijd hun lievelingspop. Door pop Saartje te kopen, helpt u mee een ziek kind een pruik te bezorgen. Hiermee steunt u de Stichting Haarwensen.

Regels:

  • Lengte haar minimaal 30 cm.

  • Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, behalve geblondeerd en grijs haar.

  • Het haar bij voorkeur (zelf) schoon, droog en in een vlecht toesturen.

  • De leeftijd van het haar maakt niet uit, zolang het maar zacht en soepel aanvoelt.

  • Extensions zijn niet bruikbaar.

Over Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is opgezet voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Stichting Haarwensen helpt deze kinderen. De stichting geeft deze kinderen gratis haarwerken van hoge kwaliteit.